Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

3° Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 3 Νοεμβρίου 2016

3° Ποδοσφαιρικό Τουρνουά
«Σκοράρουμε για το Χαμόγελο»
10, 11 και 12 Νοεμβρίου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει το 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ώρες από 09:00 έως 13:00, και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από 09:00 έως 17:00, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο. Χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή παίζουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Μικροί ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών συμμετέχουν σε ένα γιορτινό αγωνιστικό τριήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για μία διοργάνωση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Το τουρνουά τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σ’ αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς, σας θέλουμε όλους μαζί μας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «Σκοράρουν για το Χαμόγελο»!

Το εισιτήριο έχει τη συμβολική τιμή των 2€ και ισχύει για όλο το τριήμερο και όλους τους αγώνες. Όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Και σε αυτή τη διοργάνωση χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων για τα παιδιά που αγωνίζονται στο τουρνουά αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους.

Επίσης, σε αυτό το εορταστικό τριήμερο για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες από Φορείς, Υπηρεσίες & Συλλόγους του Νομού και συγκεκριμένα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ΄ Σώμα Στρατού, την 113 Πτέρυγα Μάχης, τη Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Προσκόπων και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας όπου θα προσδώσουν μια ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο