To ασίγαστο πάθος και το άπαυστο μεράκι μου ενζυμώθηκαν μαζί με τα υψηλής ποιότητος αγνά υλικά και δημιούργησαν τον «ελληνικό υγρό άρτο», για να τον απολαμβάνουν καθημερινά οι ζυθοπότες και να ευφραίνουν τις καρδιές τους! Η Μπύρα ΜΑΜΟΣ από το 1876 είναι Υψηλής ποιότητας ζύθος, παράγεται από εκλεκτής ποιότητας πρώτες ύλες, με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου. Μία ελληνική μπύρα που χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.